Spinning Afbeelding

Start To Run

NIEUW BIJ MY PASSION SPORT: "START TO RUN" en "5 NAAR 10 KM VOOR GEVORDERDEN"

MAANDAG 20 MAART 2017 IS HET ZOVER: GA JIJ SAMEN MET ONS DE SPORTIEVE UITDAGING AAN VOOR 10 WEKEN?

VOOR MEER INFO OF INSCHRIJVEN: mail naar MYPASSIONSPORT@LIVE.BE

Wil je graag je conditie terug op pijl brengen? Of wat extra kilootjes eraf lopen? Of vlotjes 5 km kunnen lopen? Of ren je al een poosje en wil jij de 10 km gaan halen? Dan zijn deze uitdagingen iets voor jou!

Aan de hand van een 10-weken-programma worden jullie door middel van looptechnische oefeningen en een aangepast loopprogramma helemaal voorbereid op het uitlopen van 5 km! Voor de gevorderden is er het "Van 5 naar 10 km" 10 weken loopprogramma.

Het programma bestaat in totaal uit 30 looptrainingen (3 looptrainingen per week). Hiervan loop je 20 looptrainingen onder begeleiding en 10 looptrainingen loop je zelf, op een dag naar keuze. Zo lopen wij elke maandag- & donderdagavond om 19.00 uur voor de start to runners en 20.00 uur voor de gevorderden voor de 5 naar 10 km samen in groep en loop je zelf nog eenmaal per week.

Elke les bestaat uit een korte stretch & opwarming en run!

Het volgende pakket bieden wij aan:
- 10 weken loopprogramma waarvan 20 traingen onder professionele begeleiding van Bert Geebelen
- Running shirt en deelname pinkstermaandag loop in Opglabbeek als My Passion Sport running team; daar krijg je dan ook je running diploma
- Er is ook gelegenheid voor de start to runners op maandag na running training deel te nemen aan core training als extra ondersteuning.

Wat kost het?
- Leden My Passion Sport: 77,50 euro
- Voor niet-leden komt er een inschrijvingskost van 15 euro erbij i.v.m. verzekering

Start To Run